kamma_sofa_parkour_4.jpg

Karriere

Mød dine kollegaer

Mød nogle af dine kolleger i Actona, og hør hvilke spændende opgaver de sidder med i hverdagen.
Læs mere

Uddannelse i Actona

Læs mere om traineeforløb, elever, studerende og praktikanter i Actona Company.
Læs mere

Actona star-værdier

Der er fire værdier, som gør Actonas team helt specielt. Vi kalder dem for vores STAR-værdier: Succes, Trivsel, Aktion og Respekt.
Læs mere

VIL DU VÆRE VORES NYE KOLLEGA?

Vi er altid på udkig efter dygtige potentielle medarbejdere.

Du er velkommen til enten at søge vores opslåede ledige stillinger eller sende os en uopfordret ansøgning.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Play

Karriere i Actona

Vi vil være én af verdens mest attraktive leverandører af møbler til førende møbelhandlere. For at nå dette mål leder vi hele tiden efter nye, dygtige STAR-medarbejdere.

Som medarbejder hos Actona Company kan du forvente en uforudsigelig hverdag i et internationalt miljø. Du vil samarbejde med vores 275 engagerede medarbejdere, hvoraf ca. 20 er ansat i udlandet.

 


Standing still
is not a part of our world

Play

Om Actona

Actona Company A/S er en global virksomhed med base i Danmark. Vores hovedkvarter er placeret lige udenfor Holstebro, i samme faciliteter som vores imponerende showroom og europæiske distributionscenter.

Vores succesfulde gruppe af virksomheder i Danmark, Kina og Ukraine har mere end 1.350 engagerede medarbejdere og en årlig omsætning på mere end 1,8 milliarder kroner.

Hver dag udvikler og producerer vi moderne møbler i tæt samarbejde med vores dygtige partnere i Asien og Østeuropa. Vores mål er at være den foretrukne partner for detailforretninger over hele verden - og det er vi godt i gang med. I mere end 35 år er vi lykkedes med dette og vores produkter er i dag til salg i mere end 90 lande.