MOW_kingsly_hoya_kobe_luna10_lene.jpg

Nyheder

ACTONA COMPANY

Vækst og flere medarbejdere i Actona Company

Hos Actona Company glæder vi os over at have budt ikke mindre end 60 nye ansatte velkommen i løbet af det seneste år. Både indkøb, salg, økonomi, marketing, spedition, HR, Legal & Compliance og lageret nyder godt af de ekstra hænder, som der er brug for i en travl tid.    

Læs pressemeddelelse her


ACTONA COMPANY

HUSMESSE I TVIS

D. 31. oktober til 9. november byder vi kunder velkommen i vores showroom i Tvis til husmesse.     

Se billeder fra vores showroom her.


ACTONA COMPANY

High Point MARKET

Vores salgsteam er netop vendt glade hjem fra dette efterårs High Point Market. Det var en fornøjelse at vise vores ACTONA brand frem til kunderne i showroomet d. 13.-17. oktober 2018.

Se billeder fra showroomet i High Point her


ACTONA

CAZAR LÆNESTOLE

Tag plads i denne populære CAZAR lænestol fra ACTONA. Vælg mellem 2 forskellige stolestel i flere farver og mange stoffarver og kvaliteter. Helt sikkert en stol dine kunder vil elske.

Log ind og se det komplette CAZAR sortiment


INTERSTIL

NORSE KOLLEKTIONEN

I Shanghai lancerede vi NORSE kollektionen fra INTERSTIL med denne flotte WL 100 egefiner top designet af Christina Aagaard.

Log ind og se hele NORSE kollektionen


ACTONA COMPANY

BILLEDER FRA M.O.W MØBELMESSE

Vi er netop vendt hjem fra Bad Salzuflen, hvor vi præsenterede vores to brands ACTONA og INTERSTIL på M.O.W. Møbelmesse. 

Se nogle billeder fra vores stand her.


ACTONA COMPANY

BILLEDER FRA SHANGHAI

I disse dage udstiller vi på FURNITURE CHINA messen i Shanghai. Her præsenterer vi vores to mærker: ACTONA og INTERSTIL - samt en bred vifte af vores flotte, nye produkter og bedst sælgende varer.
Vi udstiller i HALL E1 - Stand nr. E1C20 indtil 14. september 2018.

Se nogle billeder fra vores stand her.


ACTONA

SKAB RO OG RUM MED SEAFORD

Seaford-serien er lavet af velvalgte materialer, som er nemme at rengøre. Hylderne med egetræslook fremstår med et varmt udtryk i flot kontrast til stellet i  pulverlakeret metal.    

Læs mere om brandet ACTONA


INTERSTIL

SKANDINAVISK SPISESTUE

Kollektionen NORDI designet af Anders Nørgaard sammen med STORY 40 spisebordsstol.

Se mere fra brandet INTERSTIL 


ACTONA COMPANY

Jubilerende medarbejdere

Hos Actona Company er der mange ting at fejre. Én af dem er antallet af jubilerende medarbejdere. Ikke mindre end 24 medarbejdere har i løbet af det seneste år kunne fejre 10, 15, 20, 25 eller 30 års jubilæum – og heldigvis var flere af dem i huset på én gang. Tak for jeres flotte indsats.


ACTONA COMPANY

IT ALL COMES TOGETHER AT M.O.W

Er du på udkig efter nye møbler til din butik? Så find, hvad du søger efter hos os på M.O.W. Møbelmessen i Tyskland. Vi udstiller begge brands i Bad Salzuflen inklusiv vores nye og bedst sælgende produkter, design kollektioner samt attraktive koncepter.

M.O.W. Møbelmessen i Bad Salzuflen, Tyskland
16.-20. September 2018, HAL 22.2 – Stand Nr. 8

Download invitationen her.


ACTONA COMPANY

Familiedag

Familiedag hos Actona Company er en dag fyldt med latter, aktiviteter, musik og god mad. I søndags kunne vores kollegaer vise omgivelserne, som de hver dag begiver sig rundt i, frem for familien. Programmet for de godt 650 personer bød på aktiviteter for både store og små med rundvisning, livemusik, hoppeborge, ansigtsmaling, boldkast med TTH, fremvisning af showroom, street food, besøg fra Lupus, sommeroverraskelse med Hjem-IS og opvisning med powertumbling. TAK for en fantastisk hyggelig dag.

Se mere fra dagen på instagram #acfamiliedag


ACTONA COMPANY

EXPECT MORE IN SHANGHAI

Møs os i Shanghai og lad os præsenterer dig for vores to brands: ACTONA and INTERSTIL. Vi er klar med et bredt sortiment af nye, attraktive produkter samt bedst sælgende varer. Designede kollektioner og moderne let omsættelige møbler til den prisbevidste forbruger, der vil gøre din forretning endnu stærkere. 

FURNITURE CHINA 2018 i Shanghai
11.-14. September 2018, HAL E1 – Stand Nr. E1C20

Download invitationen her.


INTERSTIL

STORY/MOON STOLEKONCEPT

STORY/MOON stolekonceptet fra INTERSTIL får komfort og et moderne skandinavisk udtryk til at gå op i en højere enhed. Lad dine kunder sammensætte stolebaser og -skaller, så de passer ind i deres stil og hjem - stole til både spisebordet eller kontoret. 

Læs mere om STORY/MOON


ACTONA COMPANY

ACTONA COMPANY OG INTERSTIL FUSIONERER 

To af de største møbelhuse i Danmark, Actona Company A/S og Interstil A/S, fusionerede 1. september 2017, og bliver nu en af de største møbelleverandører i Europa med en total omsætning på mere end DKK 1.7 mia.

Læs mere her