Rekrutteringsproces - trin for trin


Ansøgning
Når du sender os en ansøgning, vil du modtage en bekræftelse per mail, hvori vi bekræfter modtagelse. Hvis du ikke modtager en bekræftelse, bedes du kontakte os, da det er vigtigt for os, at alle kandidater føler sig godt informeret.

Ser vi en mulighed for, at du kan passe til stillingen, vil du blive indkaldt til en samtale. I nogle tilfælde udfører HR inden indkaldelsen telefonscreeninger, som vil være korte og strukturerede. Ansøgere som ikke bliver kaldt til samtale vil få skriftligt afslag umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.


Samtaler
Vi gennemgår dit CV og spørger ind til dine tidligere erfaringer og resultater ved første samtale. Du har her mulighed for at stille spørgsmål til stillingen og få oplysninger om virksomheden. Vi ser gerne, at ansøger er godt forberedt og har sat sig ind i stillingen, vores værdisæt og Actona Company som virksomhed. Ansøgere, som har været til interview, vil få mundtligt besked på, om de går videre til næste samtale eller får et eventuelt afslag.

Før anden samtale vil du blive bedt om at udfylde en adfærdsanalyse, som også vil fungere som ramme for vores snak. Til samtalen vil du få en personlig tilbagemelding af en certificeret medarbejder, som efterlever de etiske regler. Du har som ansøger med garanti også nogle spørgsmål, der er opstået siden sidst.   

Forud for ansættelsen indhenter vi ofte referencer fra tidligere arbejdsgivere og kollegaer. Det er med til at give et helhedsbillede af dig som person, og sker kun med din forudgående accept.

I enkelte tilfælde – f.eks. ved specialiststillinger – kan der forekomme sprogtest og/eller kognitive test.


Det rette match
Du vil blive ringet op af den ansættende leder, hvor I sammen kort gennemgår løn- og ansættelsesvilkår. Vi udvælger den kandidat, der er det bedste match til jobbet, teamet og Actona Company. Det er samtidig vigtigt for os, at jobbet er det rette for den kandidat, som vi vælger.

Du vil ved afslag blive kontaktet af HR per telefon. Et afslag er desværre en del af processen i at søge job. Det er vigtigt for din efterfølgende motivation, at du ikke tager et evt. afslag personligt. Der er mange andre i den samme situation som dig.


Jobopstart
Når du starter i jobbet, begynder din rejse med vores onboardingforløb for nye medarbejdere. Du får blandt andet tilknyttet en buddy og efter to måneders ansættelse, følger din nærmeste leder og HR op på jobstarten med en status- og evalueringssamtale.