Trainee i Actona Company

Actona Company er én af Europas førende leverandører af møbler. For at følge med udviklingen arbejder vi konstant med at udvikle vores egne talenter.

Eksempelvis tilbyder vi unge, der har afsluttet en relevant uddannelse et traineeforløb med en individuel udviklingsplan.

Traineeprogrammet løber over 2 år, hvor målet på sigt er et job i virksomheden.


Elev i Actona Company

Actona Company er i konstant udvikling. Vores kunder sætter nemlig pris på, at vi altid er et skridt foran, og at vi agerer hurtigt – hvad end det gælder nye trends og produktioner eller individuelle løsninger for levering. Som elev i Actona Company kan du få lov til at vokse med opgaverne – og du vil få ansvar fra første dag.


Studerende & praktikanter

Hos Actona Company samarbejder vi med studerende fra forskellige uddannelsesinstitutioner.

Praktik
Vi tilbyder forskellige former for samarbejde i relation til praktik for studerende. Det gælder både kortere perioder på få uger og længere forløb på op til seks måneder. Hvis du er interesseret i at komme i praktik hos Actona Company, kan du sende os en uopfordret ansøgning.

Projekter
Vi samarbejder med studerende og grupper af studerende om relevante projekter. Det kan f.eks. være et case study til en eksamensopgave, et projekt eller et speciale. Vi vil gerne skabe gode relationer til uddannelsesinstitutioner, for vi ved, at det er her vores fremtidige medarbejdere skal findes. Derudover er det spændende for os som organisation at få nye øjne på arbejdet i vores organisation.

Hvis du er interesseret i at komme i betragtning til en praktikplads, eller har du en idé til et projektsamarbejde, kan du kontakte vores HR-afdeling.