nevada_3-seater_chisa_resting_chair_barnsley_ct_high_point.jpg

Nyheder

ACTONA COMPANY

IMM COLOGNE

Dørene til IMM Cologne 2020 er endelig slået op, og vores salgsteam er klar til at vise alle vores nye designs og produkter frem. Vi står klar fra d. 13. - 19. januar i hal 7.1, Stand nr. C21/31 


ACTONA 

MINIMALISTISK DESIGN

Cloe har med sin minimalistiske og elegante profil et moderne udtryk, og formår på bedste vis kombinere det med god siddekomfort. Det tynde metal stel og vores bløde VIC stof, giver stolen et stilet udtryk, og er perfekt til dem, der går efter den minimalistiske stil.


ACTONA COMPANY 

VÆKST OG FLERE MEDARBEJDERE 

I løbet af det sidste år har vi budt velkommen til ikke mindre end 56 nye ansatte. Både Indkøb, Salg, Økonomi, Marketing, Spedition, HR, Business Controlling, Legal & Compliance og Lageret nyder godt af de ekstra hænder, som der er brug for i en travl tid.   

 


ACTONA COMPANY 

HUSMESSE I TVIS

I disse dage er der ekstra meget liv i vores showroom - vi afholder nemlig vores årlige Husmesse i Tvis. Showroomet viser sig fra sin bedste side og danner rammerne, når kunder fra hele verden kommer og besøger os. 


ACTONA COMPANY

HIGH POINT MARKET 2019

Dørene er åbnet til dette efterårs High point Market, der løber indtil d. 23. oktober. Kom og bliv inspireret af vores brede udvalg af møbler.

Se billeder fra vores showroom i High Point her.


ACTONA 

VI UDVIDER CHISA FAMILIEN 

Chisa lænestolen er en favorit verden over, og derfor har vi besluttet at udvide Chisa familien med en spisestol, barstol og sofa. Chisa familien kommer i mange forskellige farver og materialer, hvilket betyder, at der altid vil være den perfekte Chisa for dig.


ACTONA COMPANY

BILLEDER FRA SHANGHAI 

Vi sidder nu og ser tilbage på en fantastisk messe i Shanghai, hvor vi havde besøg af mange af vores kunder, og ligeledes bød velkommen til nye kunder. Vi vil gerne takke alle jer, der besøgte os, og vi håber at se jer igen næste år. 

Se flere billeder fra vores stand her.


ACTONA COMPANY

ANNO 2019

Byd velkommen til dette års trainees og elever.

Læs mere om vores elev- og traineeforløb lige her: 

Elev- og traineekatalog


ACTONA COMPANY

Jubilerende medarbejdere

Det er ikke hver dag, man får æren af at lykønske en kollega, som har været en del af vores team i 10, 15, 20, 25 eller 30 år. Det er sket ikke mindre end 21 gange i løbet af det seneste år.

Tillykke til vores jubilarer – og en stor tak for deres flotte indsats. 


ACTONA

BYD NATUREN INDENFOR

Den stilfulde skænk lavet af melamin er lige så visuelt tiltalende som den er funktionel med plads på hylde, i skuffer og ekstra opbevaringsplads skjult i skabet. Valget af materialer sikrer minimal vedligeholdelse af møblet, som med slanke, sorte ben udtrykker et let, skandinavisk design.  
Se flere produkter fra ACTONA lige her


ACTONA

AFSLAPNING

Sofaserien Emerson er med moderne proportioner et naturligt valg til det nutidige hjem. Med både æstetik og komfort i fokus er det bløde sæde understøttet af et smalt metalstel, som understreger et let og skandinavisk udtryk.

BLIV INSPIRERET og se flere møbler fra brandet ACTONA 


ACTONA

MODERNE FORTOLKNING

Lænestolen Ramsey er en ny, moderne fortolkning af et klassisk design. Tag plads i den komfortable lænestol, som med slanke, sorte metalben og runde former skaber et udtryksfuldt møbel.

Se flere produkter fra ACTONA


INTERSTIL

RØGET EG

Stolekonceptet STORY/MOON fra INTERSTIL får komfort og et moderne skandinavisk udtryk til at gå op i en højere enhed. Lad dine kunder sammensætte stolebaser og -skaller, så de passer ind i deres stil og hjem – et bud er denne MOON-stol med ben af røget eg.

Udforsk STORY/MOON-konceptet


ACTONA

BESTSELLER

Læn dig tilbage og nyd serien NORA – en stol med lave armlæn, som fås både som spisestuestol, bænk, kontorstol, lænestol, gyngestol, slædestol og barstol.

Udforsk serien NORA i vores webshop


ACTONA

MULTIFUNKTIONELLE RUM

Funktionalitet møder æstetik i sovesofaen Jonna, som med syningsdetaljer og god siddekomfort skaber et møbel, der er skabt til både samtale og overnattende gæster.

BLIV INSPIRERET og se flere møbler fra brandet ACTONA hos Actona Company lige her


INTERSTIL

AKS

En evig søgen efter enkelhed leder os mod AKS. Nordisk minimalisme og ærlighed i designet skaber rammen om serien AKS, som du kan udforske lige her.  


ACTONA

RIA SOFASERIE

Med sofaserien Ria er komfort og æstetik i fokus. Syningsdetaljer og knapper understreger et feminint udtryk i serien med rundede ryglæn, som giver optimal støtte.

BLIV INSPIRERET og se flere møbler fra brandet ACTONA hos Actona Company lige her


ACTONA

BRIXTON

ACTONA-serien Brixton i røget eg er en moderne fortolkning af klassisk, skandinavisk design med gode opbevaringsmuligheder. Materialevalget til møblerne med eksklusive designrettigheder afspejler et ønske om at skabe en serie med et let udtryk, som er let at rengøre.

Udforsk brandet ACTONA


INTERSTIL

TAKE A SEAT

Oplev vores udvalg af INTERSTIL spisestole og hvilestole med æstetik og skandinavisk, komfortabelt design.

Find din favoritstol fra INTERSTIL lige her


ACTONA COMPANY

HIGH POINT MARKET

Lørdag d. 6. april åbnes dørene til dette forårs High Point Market. Mød os ved IHFC H1045 d. 6.-10. april og bliv inspireret – eller tag et kig i billederne fra vores showroom i High Point.


ACTONA

CONSTRUCT

Med konceptet CONSTRUCT kan du sammensætte og designe en sofa, der passer til netop dit hjem.

Modulsystemet kan sammensættes med tre forskellige højder på frontpanelet, som hver især giver et udtryk – lige fra den lettere skandinaviske model til sofaen i klassisk loungestil. Med et efterfølgende valg af ben og armlæn understreges den individuelle stil, som passer til netop dit hjem.

Tag et kig på vores nye katalog


INTERSTIL

Kollektionen Kiruna

KIRUNA er skandinavisk design med fokus på rene linjer og et let udtryk. Et iboende raffinement skabes af et naturligt udtryk og en stilfuld silhuet.

Find dit favoritmøbel i KIRUNA-serien


ACTONA

HJERTERUM

Som et skandinavisk supplement til hjerterummet i det moderne hjem findes sofaen Carolina – en rummelig sofa med et let og nordisk udtryk. Sofaen, som er produceret i Europa, har løse siddepuder og vendbare ryghynder, der sikrer en blød og samtidig støttende siddekomfort.  

Udforsk brandet ACTONA


INTERSTIL

SPENDING TIME WELL

I udviklingen af det nye, eksklusive INTERSTIL-sofakoncept var komfort og æstetisk udtryk i fokus. Vi har set frem til at præsentere de nye ITS-sofaer, som favner både skandinavisk design og moderne komfort.   

Bliv inspireret i vores nye katalog


ACTONA COMPANY

REASONS TO REARRANGE

Vækst. To forskellige brands. Vinderkultur.
Det er ikke en nem opgave at beskrive vores virksomhed med et par enkelte ord. Alligevel har vi givet det et skud. Tag endelig et kig på vores nye virksomhedspræsentation. 


INTERSTIL

NORDICA DESIGNET AF NORDVINK

Med kollektionen NORDICA forener Norvink et nyt perspektiv på skandinavisk design med iboende funktionalitet. Du kan ændre skænkens udtryk med forskellige placeringer af skydelågerne, og let skabe plads til flere om bordet ved brug af synkronudtræk med butterfly-tillægsplader, som er integreret i bordet.  

Se flere kollektioner fra INTERSTIL her


ACTONA

ONTARIO SOFA

Med Ontario fra brandet ACTONA fås en sofa, hvor komfort og et stilrent udtryk går op i en højere enhed. Ontario med fastere siddekomfort og rene linjer bidrager med et nutidigt udtryk til det moderne hjem.   

Se flere produkter fra ACTONA lige her


ACTONA COMPANY

REASONS TO REARRANGE

Startskuddet på dette års møbelmesse i Køln har netop lydt – og vores salgsteam er i fuld gang med at vise en stand fuld af nyheder og bestsellers frem for vores besøgende ved IMM Cologne 2019.

Se flere billeder fra vores stand lige her.   


INTERSTIL

ITS SOFA

Byd velkommen til de nye ITS sofaer fra INTERSTIL - et eksklusivt lounge sofakoncept med den perfekte balance mellem skandinavisk design og moderne komfort.

Læs mere omtale om ITS sofakonceptet her


ACTONA COMPANY

Vækst og flere medarbejdere i Actona Company

Hos Actona Company glæder vi os over at have budt ikke mindre end 60 nye ansatte velkommen i løbet af det seneste år. Både indkøb, salg, økonomi, marketing, spedition, HR, Legal & Compliance og lageret nyder godt af de ekstra hænder, som der er brug for i en travl tid.    

Læs pressemeddelelse her


ACTONA COMPANY

HUSMESSE I TVIS

D. 31. oktober til 9. november byder vi kunder velkommen i vores showroom i Tvis til husmesse.     

Se billeder fra vores showroom her.


ACTONA COMPANY

High Point MARKET

Vores salgsteam er netop vendt glade hjem fra dette efterårs High Point Market. Det var en fornøjelse at vise vores ACTONA brand frem til kunderne i showroomet d. 13.-17. oktober 2018.

Se billeder fra showroomet i High Point her


ACTONA

CAZAR LÆNESTOLE

Tag plads i denne populære CAZAR lænestol fra ACTONA. Vælg mellem 2 forskellige stolestel i flere farver og mange stoffarver og kvaliteter. Helt sikkert en stol dine kunder vil elske.

Log ind og se det komplette CAZAR sortiment


INTERSTIL

NORSE KOLLEKTIONEN

I Shanghai lancerede vi NORSE kollektionen fra INTERSTIL med denne flotte WL 100 egefiner top designet af Christina Aagaard.

Log ind og se hele NORSE kollektionen


ACTONA COMPANY

BILLEDER FRA M.O.W MØBELMESSE

Vi er netop vendt hjem fra Bad Salzuflen, hvor vi præsenterede vores to brands ACTONA og INTERSTIL på M.O.W. Møbelmesse. 

Se nogle billeder fra vores stand her.


ACTONA COMPANY

BILLEDER FRA SHANGHAI

I disse dage udstiller vi på FURNITURE CHINA messen i Shanghai. Her præsenterer vi vores to mærker: ACTONA og INTERSTIL - samt en bred vifte af vores flotte, nye produkter og bedst sælgende varer.
Vi udstiller i HALL E1 - Stand nr. E1C20 indtil 14. september 2018.

Se nogle billeder fra vores stand her.


ACTONA

SKAB RO OG RUM MED SEAFORD

Seaford-serien er lavet af velvalgte materialer, som er nemme at rengøre. Hylderne med egetræslook fremstår med et varmt udtryk i flot kontrast til stellet i  pulverlakeret metal.    

Læs mere om brandet ACTONA


INTERSTIL

SKANDINAVISK SPISESTUE

Kollektionen NORDI designet af Anders Nørgaard sammen med STORY 40 spisebordsstol.

Se mere fra brandet INTERSTIL 


ACTONA COMPANY

Jubilerende medarbejdere

Hos Actona Company er der mange ting at fejre. Én af dem er antallet af jubilerende medarbejdere. Ikke mindre end 24 medarbejdere har i løbet af det seneste år kunne fejre 10, 15, 20, 25 eller 30 års jubilæum – og heldigvis var flere af dem i huset på én gang. Tak for jeres flotte indsats.


ACTONA COMPANY

IT ALL COMES TOGETHER AT M.O.W

Er du på udkig efter nye møbler til din butik? Så find, hvad du søger efter hos os på M.O.W. Møbelmessen i Tyskland. Vi udstiller begge brands i Bad Salzuflen inklusiv vores nye og bedst sælgende produkter, design kollektioner samt attraktive koncepter.

M.O.W. Møbelmessen i Bad Salzuflen, Tyskland
16.-20. September 2018, HAL 22.2 – Stand Nr. 8

Download invitationen her.


ACTONA COMPANY

Familiedag

Familiedag hos Actona Company er en dag fyldt med latter, aktiviteter, musik og god mad. I søndags kunne vores kollegaer vise omgivelserne, som de hver dag begiver sig rundt i, frem for familien. Programmet for de godt 650 personer bød på aktiviteter for både store og små med rundvisning, livemusik, hoppeborge, ansigtsmaling, boldkast med TTH, fremvisning af showroom, street food, besøg fra Lupus, sommeroverraskelse med Hjem-IS og opvisning med powertumbling. TAK for en fantastisk hyggelig dag.

Se mere fra dagen på instagram #acfamiliedag


ACTONA COMPANY

EXPECT MORE IN SHANGHAI

Møs os i Shanghai og lad os præsenterer dig for vores to brands: ACTONA and INTERSTIL. Vi er klar med et bredt sortiment af nye, attraktive produkter samt bedst sælgende varer. Designede kollektioner og moderne let omsættelige møbler til den prisbevidste forbruger, der vil gøre din forretning endnu stærkere. 

FURNITURE CHINA 2018 i Shanghai
11.-14. September 2018, HAL E1 – Stand Nr. E1C20

Download invitationen her.


INTERSTIL

STORY/MOON STOLEKONCEPT

STORY/MOON stolekonceptet fra INTERSTIL får komfort og et moderne skandinavisk udtryk til at gå op i en højere enhed. Lad dine kunder sammensætte stolebaser og -skaller, så de passer ind i deres stil og hjem - stole til både spisebordet eller kontoret. 

Læs mere om STORY/MOON


ACTONA COMPANY

ACTONA COMPANY OG INTERSTIL FUSIONERER 

To af de største møbelhuse i Danmark, Actona Company A/S og Interstil A/S, fusionerede 1. september 2017, og bliver nu en af de største møbelleverandører i Europa med en total omsætning på mere end DKK 1.7 mia.

Læs mere her