nevada_3-seater_chisa_resting_chair_barnsley_ct_high_point.jpg

Nyheder

ACTONA

DESIGNET FOR DIG – AF DIG 

Mulighederne er uendelige når det kommer til vores Construct sofa. Vælg imellem ben, stof, farve, armlæn, udtryk og opsætning og design din egen sofa.  

Læs mere i vores katalog her 

https://issuu.com/actonacompany/docs/construct_modular_sofa_brochure_dk 


INTERSTIL

NOHR 

NOHR kollektionen er designet med et minimalistisk udtryk og et strejf af 70ér nostalgi. Med den Skandinaviske stil og lette udtryk bringer kollektionen lys og ro ind i hjemmet. Det klassiske udtryk og den ovale form gør, at møblerne nemt kan stå samlet for et gennemgående Skandinavisk look – eller de kan supplere allerede eksisterende møbler.  

Se flere produkter fra INTERSTIL


ACTONA COMPANY

STARDAY

Vi er i fuld gang med at finde næste hold elever og trainees, der skal starte til september. Som en del af rekrutteringsprocessen har 24 unge talenter været til STARDAY, hvor de i teams løste forskellige opgaver. Vi har nu et bedre billede af de potentielle elever og trainees, og skal nu vælge, hvem der går videre til anden samtale.  


ACTONA COMPANY

MEBLE POLSKA

For første gang udstiller vi på Meble Polska i Polen. Vores salgsteam er klar til at vise vores nye designs og bestsellers frem. Find os i Pavillion 5, Stand nr. 14 fra d. 25. - 28. februar 2020.


ACTONA COMPANY

VI ER ALTID PÅ UDKIG EFTER TALENTER

Vi tror på talenter, og arbejder konstant med at udvikle vores egne kommende stjerner. Derfor starter der hvert år et nyt hold med elever og trainees. De nye elever og trainees starter som et samlet hold hver september, men vi er allerede nu ved at udvælge de mest lysende stjerner til hold 2020.    

Du kan stadig nå at søge her: www.actona.dk/karriere/ledige-stillinger/


ACTONA COMPANY

IMM COLOGNE

Dørene til IMM Cologne 2020 er endelig slået op, og vores salgsteam er klar til at vise alle vores nye designs og produkter frem. Vi står klar fra d. 13. - 19. januar i hal 7.1, Stand nr. C21/31 


ACTONA 

MINIMALISTISK DESIGN

Cloe har med sin minimalistiske og elegante profil et moderne udtryk, og formår på bedste vis at kombinere det med god siddekomfort. Det tynde metal stel og vores bløde VIC stof, giver stolen et stilet udtryk, og er perfekt til dem, der går efter den minimalistiske stil.


ACTONA COMPANY 

VÆKST OG FLERE MEDARBEJDERE 

I løbet af det sidste år har vi budt velkommen til ikke mindre end 56 nye ansatte. Både Indkøb, Salg, Økonomi, Marketing, Spedition, HR, Business Controlling, Legal & Compliance og Lageret nyder godt af de ekstra hænder, som der er brug for i en travl tid.   

 


ACTONA COMPANY 

HUSMESSE I TVIS

I disse dage er der ekstra meget liv i vores showroom - vi afholder nemlig vores årlige Husmesse i Tvis. Showroomet viser sig fra sin bedste side og danner rammerne, når kunder fra hele verden kommer og besøger os. 


ACTONA COMPANY

HIGH POINT MARKET 2019

Dørene er åbnet til dette efterårs High point Market, der løber indtil d. 23. oktober. Kom og bliv inspireret af vores brede udvalg af møbler.

Se billeder fra vores showroom i High Point her.


ACTONA 

VI UDVIDER CHISA FAMILIEN 

Chisa lænestolen er en favorit verden over, og derfor har vi besluttet at udvide Chisa familien med en spisestol, barstol og sofa. Chisa familien kommer i mange forskellige farver og materialer, hvilket betyder, at der altid vil være den perfekte Chisa for dig.


ACTONA COMPANY

BILLEDER FRA SHANGHAI 

Vi sidder nu og ser tilbage på en fantastisk messe i Shanghai, hvor vi havde besøg af mange af vores kunder, og ligeledes bød velkommen til nye kunder. Vi vil gerne takke alle jer, der besøgte os, og vi håber at se jer igen næste år. 

Se flere billeder fra vores stand her.


ACTONA COMPANY

ANNO 2019

Byd velkommen til dette års trainees og elever.

Læs mere om vores elev- og traineeforløb lige her: 

Elev- og traineekatalog


ACTONA COMPANY

Jubilerende medarbejdere

Det er ikke hver dag, man får æren af at lykønske en kollega, som har været en del af vores team i 10, 15, 20, 25 eller 30 år. Det er sket ikke mindre end 21 gange i løbet af det seneste år.

Tillykke til vores jubilarer – og en stor tak for deres flotte indsats. 


ACTONA

BYD NATUREN INDENFOR

Den stilfulde skænk lavet af melamin er lige så visuelt tiltalende som den er funktionel med plads på hylde, i skuffer og ekstra opbevaringsplads skjult i skabet. Valget af materialer sikrer minimal vedligeholdelse af møblet, som med slanke, sorte ben udtrykker et let, skandinavisk design.  
Se flere produkter fra ACTONA lige her


ACTONA

AFSLAPNING

Sofaserien Emerson er med moderne proportioner et naturligt valg til det nutidige hjem. Med både æstetik og komfort i fokus er det bløde sæde understøttet af et smalt metalstel, som understreger et let og skandinavisk udtryk.

BLIV INSPIRERET og se flere møbler fra brandet ACTONA 


ACTONA

MODERNE FORTOLKNING

Lænestolen Ramsey er en ny, moderne fortolkning af et klassisk design. Tag plads i den komfortable lænestol, som med slanke, sorte metalben og runde former skaber et udtryksfuldt møbel.

Se flere produkter fra ACTONA


INTERSTIL

RØGET EG

Stolekonceptet STORY/MOON fra INTERSTIL får komfort og et moderne skandinavisk udtryk til at gå op i en højere enhed. Lad dine kunder sammensætte stolebaser og -skaller, så de passer ind i deres stil og hjem – et bud er denne MOON-stol med ben af røget eg.

Udforsk STORY/MOON-konceptet


ACTONA

BESTSELLER

Læn dig tilbage og nyd serien NORA – en stol med lave armlæn, som fås både som spisestuestol, bænk, kontorstol, lænestol, gyngestol, slædestol og barstol.

Udforsk serien NORA i vores webshop


ACTONA

MULTIFUNKTIONELLE RUM

Funktionalitet møder æstetik i sovesofaen Jonna, som med syningsdetaljer og god siddekomfort skaber et møbel, der er skabt til både samtale og overnattende gæster.

BLIV INSPIRERET og se flere møbler fra brandet ACTONA hos Actona Company lige her


INTERSTIL

AKS

En evig søgen efter enkelhed leder os mod AKS. Nordisk minimalisme og ærlighed i designet skaber rammen om serien AKS, som du kan udforske lige her.  


ACTONA

RIA SOFASERIE

Med sofaserien Ria er komfort og æstetik i fokus. Syningsdetaljer og knapper understreger et feminint udtryk i serien med rundede ryglæn, som giver optimal støtte.

BLIV INSPIRERET og se flere møbler fra brandet ACTONA hos Actona Company lige her


ACTONA

BRIXTON

ACTONA-serien Brixton i røget eg er en moderne fortolkning af klassisk, skandinavisk design med gode opbevaringsmuligheder. Materialevalget til møblerne med eksklusive designrettigheder afspejler et ønske om at skabe en serie med et let udtryk, som er let at rengøre.

Udforsk brandet ACTONA


INTERSTIL

TAKE A SEAT

Oplev vores udvalg af INTERSTIL spisestole og hvilestole med æstetik og skandinavisk, komfortabelt design.

Find din favoritstol fra INTERSTIL lige her


ACTONA COMPANY

HIGH POINT MARKET

Lørdag d. 6. april åbnes dørene til dette forårs High Point Market. Mød os ved IHFC H1045 d. 6.-10. april og bliv inspireret – eller tag et kig i billederne fra vores showroom i High Point.


ACTONA

CONSTRUCT

Med konceptet CONSTRUCT kan du sammensætte og designe en sofa, der passer til netop dit hjem.

Modulsystemet kan sammensættes med tre forskellige højder på frontpanelet, som hver især giver et udtryk – lige fra den lettere skandinaviske model til sofaen i klassisk loungestil. Med et efterfølgende valg af ben og armlæn understreges den individuelle stil, som passer til netop dit hjem.

Tag et kig på vores nye katalog


INTERSTIL

Kollektionen Kiruna

KIRUNA er skandinavisk design med fokus på rene linjer og et let udtryk. Et iboende raffinement skabes af et naturligt udtryk og en stilfuld silhuet.

Find dit favoritmøbel i KIRUNA-serien


ACTONA

HJERTERUM

Som et skandinavisk supplement til hjerterummet i det moderne hjem findes sofaen Carolina – en rummelig sofa med et let og nordisk udtryk. Sofaen, som er produceret i Europa, har løse siddepuder og vendbare ryghynder, der sikrer en blød og samtidig støttende siddekomfort.  

Udforsk brandet ACTONA


INTERSTIL

SPENDING TIME WELL

I udviklingen af det nye, eksklusive INTERSTIL-sofakoncept var komfort og æstetisk udtryk i fokus. Vi har set frem til at præsentere de nye ITS-sofaer, som favner både skandinavisk design og moderne komfort.   

Bliv inspireret i vores nye katalog


ACTONA COMPANY

REASONS TO REARRANGE

Vækst. To forskellige brands. Vinderkultur.
Det er ikke en nem opgave at beskrive vores virksomhed med et par enkelte ord. Alligevel har vi givet det et skud. Tag endelig et kig på vores nye virksomhedspræsentation. 


INTERSTIL

NORDICA DESIGNET AF NORDVINK

Med kollektionen NORDICA forener Norvink et nyt perspektiv på skandinavisk design med iboende funktionalitet. Du kan ændre skænkens udtryk med forskellige placeringer af skydelågerne, og let skabe plads til flere om bordet ved brug af synkronudtræk med butterfly-tillægsplader, som er integreret i bordet.  

Se flere kollektioner fra INTERSTIL her