nevada_3-seater_chisa_resting_chair_barnsley_ct_high_point.jpg

Nyheder

DESIGNET FOR DIG – AF DIG 

Mulighederne er uendelige når det kommer til vores Construct sofa. Vælg imellem ben, stof, farve, armlæn, udtryk og opsætning og design din egen sofa.  

Læs mere i vores katalog her 

https://issuu.com/actonacompany/docs/construct_modular_sofa_brochure_dk 


NOHR 

NOHR kollektionen er designet med et minimalistisk udtryk og et strejf af 70ér nostalgi. Med den Skandinaviske stil og lette udtryk bringer kollektionen lys og ro ind i hjemmet. Det klassiske udtryk og den ovale form gør, at møblerne nemt kan stå samlet for et gennemgående Skandinavisk look – eller de kan supplere allerede eksisterende møbler.  

Se flere produkter fra INTERSTIL


STARDAY

Vi er i fuld gang med at finde næste hold elever og trainees, der skal starte til september. Som en del af rekrutteringsprocessen har 24 unge talenter været til STARDAY, hvor de i teams løste forskellige opgaver. Vi har nu et bedre billede af de potentielle elever og trainees, og skal nu vælge, hvem der går videre til anden samtale.  


MEBLE POLSKA

For første gang udstiller vi på Meble Polska i Polen. Vores salgsteam er klar til at vise vores nye designs og bestsellers frem. Find os i Pavillion 5, Stand nr. 14 fra d. 25. - 28. februar 2020.


VI ER ALTID PÅ UDKIG EFTER TALENTER

Vi tror på talenter, og arbejder konstant med at udvikle vores egne kommende stjerner. Derfor starter der hvert år et nyt hold med elever og trainees. De nye elever og trainees starter som et samlet hold hver september, men vi er allerede nu ved at udvælge de mest lysende stjerner til hold 2020.    

Du kan stadig nå at søge her: www.actona.dk/karriere/ledige-stillinger/


IMM COLOGNE

Dørene til IMM Cologne 2020 er endelig slået op, og vores salgsteam er klar til at vise alle vores nye designs og produkter frem. Vi står klar fra d. 13. - 19. januar i hal 7.1, Stand nr. C21/31 


MINIMALISTISK DESIGN

Cloe har med sin minimalistiske og elegante profil et moderne udtryk, og formår på bedste vis at kombinere det med god siddekomfort. Det tynde metal stel og vores bløde VIC stof, giver stolen et stilet udtryk, og er perfekt til dem, der går efter den minimalistiske stil.


VÆKST OG FLERE MEDARBEJDERE 

I løbet af det sidste år har vi budt velkommen til ikke mindre end 56 nye ansatte. Både Indkøb, Salg, Økonomi, Marketing, Spedition, HR, Business Controlling, Legal & Compliance og Lageret nyder godt af de ekstra hænder, som der er brug for i en travl tid.   

 


HUSMESSE I TVIS

I disse dage er der ekstra meget liv i vores showroom - vi afholder nemlig vores årlige Husmesse i Tvis. Showroomet viser sig fra sin bedste side og danner rammerne, når kunder fra hele verden kommer og besøger os. 


HIGH POINT MARKET 2019

Dørene er åbnet til dette efterårs High point Market, der løber indtil d. 23. oktober. Kom og bliv inspireret af vores brede udvalg af møbler.

Se billeder fra vores showroom i High Point her.


VI UDVIDER CHISA FAMILIEN 

Chisa lænestolen er en favorit verden over, og derfor har vi besluttet at udvide Chisa familien med en spisestol, barstol og sofa. Chisa familien kommer i mange forskellige farver og materialer, hvilket betyder, at der altid vil være den perfekte Chisa for dig.


BILLEDER FRA SHANGHAI 

Vi sidder nu og ser tilbage på en fantastisk messe i Shanghai, hvor vi havde besøg af mange af vores kunder, og ligeledes bød velkommen til nye kunder. Vi vil gerne takke alle jer, der besøgte os, og vi håber at se jer igen næste år. 

Se flere billeder fra vores stand her.


ANNO 2019

Byd velkommen til dette års trainees og elever.

Læs mere om vores elev- og traineeforløb lige her: 

Elev- og traineekatalog


Jubilerende medarbejdere

Det er ikke hver dag, man får æren af at lykønske en kollega, som har været en del af vores team i 10, 15, 20, 25 eller 30 år. Det er sket ikke mindre end 21 gange i løbet af det seneste år.

Tillykke til vores jubilarer – og en stor tak for deres flotte indsats. 


BYD NATUREN INDENFOR

Den stilfulde skænk lavet af melamin er lige så visuelt tiltalende som den er funktionel med plads på hylde, i skuffer og ekstra opbevaringsplads skjult i skabet. Valget af materialer sikrer minimal vedligeholdelse af møblet, som med slanke, sorte ben udtrykker et let, skandinavisk design.  
Se flere produkter fra ACTONA lige her


AFSLAPNING

Sofaserien Emerson er med moderne proportioner et naturligt valg til det nutidige hjem. Med både æstetik og komfort i fokus er det bløde sæde understøttet af et smalt metalstel, som understreger et let og skandinavisk udtryk.

BLIV INSPIRERET og se flere møbler fra brandet ACTONA 


MODERNE FORTOLKNING

Lænestolen Ramsey er en ny, moderne fortolkning af et klassisk design. Tag plads i den komfortable lænestol, som med slanke, sorte metalben og runde former skaber et udtryksfuldt møbel.

Se flere produkter fra ACTONA