ACTONA DIRECT LIMITED

Actona Direct Limited (ADL) er et dansk ejet international møbelhandelsselskab med mere end 85 ansatte i Kina og med dansk ledelse. Ledelsesstilen er moderne europæisk med fokus på medarbejdernes sikkerhed, kompetencer og personlig udvikling.

ADL er beliggende i Longxi tæt på byen Qiaotou, Dongguan i Guangdong-provinsen, Kina, og er medlem af Actona Company Group.

Siden opstarten i 2010 har Actona Direct Limited udviklet sig – guidet af den samme STAR filosofi som hovedkvarteret Actona Company.


ADL har sit eget showroom på 2.000 kvadratmeter, hvor Actonas nyeste møbeldesigns præsenteres. Showroomet betragtes som et af ​​de mest fashionable og moderne i Kina.

ADL driver et meget effektiv MIX varelager på 5.000 kvadratmeter – Actona’s distributionscenter i Asien. Vi tilbyder skræddersyede og fleksible leveringsløsninger baseret på kundernes unikke behov. Der håndteres mere end 650 containerskibsordrer og forsendelsesdokumenter om måneden.

ADL har et professionelt og erfaren kvalitetskontrol team (QA/QC), som tjekker at design og kvalitet af produkterne fra mere end 90 leverandører opfylder Actonas krav eller specifikke kundekrav.


Vores ordreteam håndterer og supporterer Actona Company’s afskibninger/forsendelser fra Kina og andre asiatiske lande. Ligeledes hjælper vi også Actona Company salgsteam, indkøbsteam og kunder, der rejser i Kina med indkvartering og transport.

Actona Direct Limited har fokus på at tiltrække motiverede og veluddannede medarbejdere for yderligere vækst. ADL tilbyder et attraktivt arbejdsmiljø og -betingelser, herunder god sovesal og indkvartering med alle faciliteter.


ACTONA DIRECT LIMITED
Yan Cheng industrial Park
Hutou Village, Longxi Town
Boluo County, Huizhou City
Guangdong, China 516121
Tel : +86 752 655 8166


易通贸易(惠州)有限公司 

易通贸易(惠州)有限公司(ADL)是一家丹麦独资的国际化家具贸易公司。目前有来自中国,越南,马来西亚雇员及丹麦管理层60余名。公司采用现代欧州管理模式,专注于员工安全,能力开发及个人发展。

易通贸易是ACTONA集团的全资子公司,位于惠州市博罗县龙溪镇,毗邻东莞市桥头镇。

自公司2002年于东莞厚街成立外资代表处以来,在母公司STAR经营理念指导之下,公司一路稳打稳扎,于2010年成立了贸易公司。

易通贸易(惠州)有限公司展厅超过2000平方米,展示了ACTONA最前沿的设计和家具风格,在中国现代家具展厅中首屈一指。与此同时,公司还拥有一间超过5000平方米的家具仓库,为亚州配送中心存储可拼柜货物。我们为不同需求的客户提供量身订制且灵活的配送方案。公司每月货柜订单处理量超过650个。

ADL作为一家以消费者满意度为使命的公司,配备专业且经验丰富的质量团队。团队负责产品的设计,质量控制并确保我们的产品达到公司质量体系要求同时满足客户的个性化需求。

ADL专业高效的订单管理团队负责所有自中国及亚州其它地区配送出的货物的物流工作。同时,ADL还对接母公司的销售团队及采购团队,并为往来ADL的客户提供交通及差旅安排。

易通贸易旨在吸引各方人才,坚持员工与公司共同发展,为员工提供有吸引力的工作氛围,舒适的生活环境及设施齐备的宿舍。